Om os

Vi leverer viden og redskaber til forhandling. På højt niveau og testet igen og igen i praksis. Til sammen dækker vi mere end 40 års forhandlingserfaring. Det er den erfaring vi trækker på, og som er med til at sikre dig et teoretisk fundament og en praktisk vinkling, der virker og giver resultater.

Nicolai Robinson

Nicolai Robinson

Stifter og indehaver af FORHANDLING.NET, Direktør, cand. jur. og Master i Konfliktmægling og Mediation (MMCR)

Direktør i Farmakonomforeningen. Tidligere Arbejdsmarkeds- og Forhandlingschef hos Danske Fysioterapeuter og chefkonsulent i Djøf. Omfattende erfaring med forhandling af overenskomster, forhandling af vilkår for ansatte og tillidsrepræsentanter. Endvidere erfaring med forhandling af kontrakter og aftaler inden for film- og biograf- og medieverden og erhvervsmæssige forhold. Kernekompetencer inden for “creative negotiating”, interesseafdækning, udviddelse af forhandlingsrum, stærkt konfliktfyldte forhandlinger, følelser og emotioner i forhandling og mægling/mediation af konflikter. Arbejder med teoriudvikling.

Forfatter til bogen “Bedre Forhandling”.

Master i konfliktmægling og mediation (MMCR) ved Københavns Universitet (2006) og uddannelse i labour negotiations ved Harvard Law School og Negotiation Dynamics ved INSEAD.

Tidligere erfaring fra det daværende Indenrigsministerium.

Kontakt:

Tlf. +45 28 43 42 17
Mail forhandling@forhandling.net
LinkedIn

Nicolai Robinson

Charlotte Flach

Indehaver af FLACH FORHANDLING og ekstern lektor ved CBS. Tidligere advokat med videreuddannelse ved Harvard Law School og Berkeley University.

Tidligere advokat hos Bech-Bruun og chefkonsulent i Djøf med ansvar for Djøfs forhandleruddannelse for tillidsrepræsentanter. Omfattende erfaring med forhandling af overenskomster og aftaler samt sager inden for individuel arbejdsret, herunder afskedigelsessager, direktørkontrakter og andre ansættelseskontrakter, løn, rets- og voldgiftssager m.v. Endvidere erfaring med forhandling af kontrakter i erhvervsmæssige forhold. Kernekompetencer inden for interessebaseret forhandling, udspil, kommunikation og følelser i forhandlinger samt udvidelse af forhandlingsrummet. Forhandlingscoach og -rådgiver samt stor undervisningserfaring.

Uddannelse i Difficult Conversations ved Program on Negotiation, Harvard Law School og Negotiations and Influence ved University of California, Berkeley.

Tidligere tillige arbejdet 4 år under det daværende Sundhedsministerium.

Kontakt:

Tlf. +45 28 92 44 33
Mail: flach@forhandling.net

LinkedIn