Forhandlingskurser

Alle forhandlingskurser hos FORHANDLING.NET kan tilpasses dine behov. Vi har erfaringer fra kontraktforhandlinger, forhandlinger i ansættelsesforhold, fundraising, erhvervsforhandlinger og en række andre områder. Det er forhandlingskurser, som altid giver dig noget ekstra med hjem til dine egne forhandlinger.

ikon_skraeddersyede

Skræddersyede virksomhedsforløb

Står din virksomhed, afdeling m.v. med en opgave, som kræver stærkere forhandlingskompetencer, hvad enten der er tale om eksterne forhandlinger eller forhandlinger med andre inden for jeres egen organisation? FORHANDLING.NET kan skræddersy et målrettet kursus, som matcher jeres behov.

Læs mere

ikon_skraeddersyede

Forhandlingsrådgivning og -coaching

FORHANDLING.NET kan styrke dig i dine forhandlinger. Vi kan rådgive dig i din forberedelse og sikre, at du i dine forhandlinger anvender den stærkest mulige strategi. Med os som din forhandlingsrådgiver sikrer du din virksomhed bedre forhandlinger med bedre resultater til følge.

Læs mere

Køb og salg

Forhandlinger ved køb og salg handler om forretning. Og dine medarbejderes succes kan måles direkte på bundlinjen. Det kræver fokus på jeres produkt og på relationen til jeres modpart samt en fleksibel tilgang til hele forhandlingen.

Læs mere

HR-forhandlinger

Forhandlinger om arbejdsforhold, løn, kontraktvilkår, afskedigelser og andre ansættelsesretlige sanktioner er typisk præget af mange følelser og er ofte også mere komplekse, end man umiddelbart tænker over.

Læs mere

ikon_forhandleruddannelse

Åbne forhandlingskurser

Forhandling.net tilbyder i samarbejde med Djøf Efteruddannelse en åben forhandleruddannelse for enkelt personer. Med uddannelsen kan du blive eksamineret forhandler.

Læs mere